Innostuimpas nyt... vapaapäivä ja noita kuvia on kertynyt koneelle niin mikäs tässä laitellessa, ankea tuommonen tyhjä blogi!

Seuraavana vuorossa aihio...ostin kirppikseltä...tämä on ollu lähinnä vaan mietinnän alla, ensin halusin vanhanaikaisen talonpoikaistalon, että oisin tehny semmosta vanhaa sisutusta jne.

Nyt on ruennu vähä mieli muuttumaan (ois pitäny rueta tekeen sillon ku aiko :D )...tahtoisin tehdäkin ehkä mummolan... siellä vois olla vanhaa ja vanha talo, mutta myös nykyajan kotkotuksia...ja tän talon yhteyteen pitää ehdottomasti tehdä se ulkosauna!

Oon repiny tuosta tapetit ja muovimatot ja laittanu omat tilalle. Tuo on jonkun itsetekemä ja ihastuin totaalisesti noihin sorvattuihin pönttöuuneihin, kuten tossa talon vieressä näkyy olevan. Talo on aika iso ja painava ja tekemistä siinä riittää...

Tässä vielä kuva uunista ja keskimmäisestä huoneesta... Joo, vähän autiota näissä mun taloissa on... ku tekee montaa yhtäaikaa niin käy näin :D. Ja mullon ollu semmonen kumma pakkomielle että pitää pinnat olla valmiit että voi tehdä kalusteita ym.

Yritän päästä tosta päähänpinttymästä eroon koska muuten en saa kalusteita näihin koskaan...kun jahkaan tapettien ym. kanssa!