Kun kaikilla muillakin on, niin pitäähän minunkin laittaa arvonta pystyyn! Ensiksikin siksi kun kävijämittari pyörähti päälle tuhannen, toiseksi siksi että täytin vuosia ja kolmanneksi, koska on kesäloman viimeinen päivä :D. Että enhän minä nyt ihan syyttä suotta ;).

Mutta, en ajatellut arvontaan osallistuvia päästää ihan vähällä, vaan toivon teidän auttavan pienessä ongelmassa :). Eli minulla on tämä vihreä nukkekoti, ensimmäiseni, josta en oikein saa otetta. haluaisin sille jonkin tarinan ja elämää...mutta mielikuvitus ei nyt riitä. se on ollut perheen talona... ensin isomman ja sitten pienemmän...mutta jotenkin se ajatus ei vain ole miellyttänyt... Olen yrittänyt tehdä siitä modernia kotia...

Tässäpä kuvat vielä:

1234793412_nukkekoti.jpg

1234802433_nukkekoti2.jpg

Talo on kaunein ja rakkain... mutta antakaapas ehdotuksi että mikä siitä tulee? Aikakausi? Tyyli? Jonkun koti vaiko jokin ihan muu tarkoitus? Miltä se juuri sinun mielestäsi näyttäisi? Minkä sinä siitä tekisit?

(sisällä on portaat joka kerrokseen ja katossa on luukku ja huone myös, tavaroiden asettelua on vaikeuttanut ikkunoiden runsaus...pidän tapeteista, mutta voin ne myös vaihtaa...)

Palkitsen erikseen sen, joka keksii tälle talolle jonkin tarkoituksen.

Arvonnassa ovat mukana kaikki ja onnetar valitsee voittajan... Joka saa tämän (ellei vaihtoehtoisesti halua jotain muuta :) ):

1243781642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Osallistukaahan :)! Aikaa on 14.6 asti eli kaksi viikkoa :).