Ensinnäkin kiitos kaikille kävijöille ja kommentoineille :)!

Hiljaistahan täällä blogissa on nyt ollut, mutta mineily ei ole laantunut! Mulla on nyt kesken Greenleafin Primrosen muuttaminen noidan taloksi ja koska olen kerrankin malttanut olla kokoamatta sitä ensin, niin se on yhä palasina enkä siksi viitsi sitä vielä esitellä. Tapetteja ym. pintoja oon laitellu siihen...huomattavasti helpompaa osissa kuin että ähertää jo kasattuihin nurkkiin...

Eikä tuo Primrose ole todellakaan ainoa projekti, muitakin tulee tehtyä samalla... Ehkäpä mulla olis jotain näytettävääkin jos malttaisin keskittyä vain yhteen kerrallaan ja saisin jotain valmiimpaa aikaiseksi? Muttakun pitää häslätä vähä kaikkea :D.

Swappejakin olis taas työn alla muutama, kasvihuone ja lastenhuone :).

Kirppareitakin on tullut kierrettyä, jotain pientä miniä on löytynyt, mutten ole jaksanut kuvata... varsinki kun tuolla kännykameralla ei kovin pienistä jutuista saa selkeitä kuvia :(.

Kesälomaakin olis vielä kaks viikkoa, ennenkuin kesätyöt alkaa, että eiköhän tässä jotain blogissa näytettävääkin saa aikaiseksi ;).

Ajattelin muuten pitää arvonnankin kun tulee tonni täyteen kävijälaskuriin... mutta ensin aion tehdä palkinnon valmiiksi ja mielessä pyörii arvontaan liitettäväksi pienimuotoinen galluppi yhden talon kohtalosta... mutta siitä myöhemmin sitten :).