En tiedä onko kukaan käynytkään täällä blogissa, kun en mitään uutta ole saanut tehtyä piiiitkään aikaan!

Koko ajan silti päässä suunnittelen ja mietin nukkisjuttuja, aika vaan ei tahdo riittää :(. Tällä hetkellä opiskelut vetävät viimeisiään, teen opinnäytetyötä, opiskelen vielä viimeisiä kursseja ja käyn töissä. Että puuhaa riittää!

Välillä pakenen velvollisuuksia ja haaveilen nukkisjuttuja, että mitä tekisin seuraavaksi, mutta tekemättä on jäänyt. Kevään myötä kun muut kiireet helpottaa niin toivottavasti tämäkin harrastus saa uutta tuulta alleen. Menin jo tilaamaan uuden nukkekodinkin... vaikka lupasin, etten enää hanki yhtäkään ennekuin muut ovat valmiita... Olen kyllä miettinyt että voisin joistain taloista luopuakin, kun en vaan saa niihin "otetta" (raskinkohan kuitenkaan?).

Nukkistavaroitakin olen ostellut aina pikkuhiljaa, esim. kirppiksiltä jne. Ja yhden Lundbynkin ostin taannoin (oli mukamas pakko saada kun on niin "harvinainen" ;) ). Että koko ajan tämä harrastus on mielessä ja taustalla, vaikken tänne blogiin ole mitään kirjoittanutkaan. Ja muiden blogeja luen kyllä jatkuvasti ja ihailn teidän aikaansaannoksianne hivenen kateellisena :).