Tammikuu meni nopsaan, on ollut koulussa paljon hommaa ja töitäkin siihen päälle. En ole jaksanut kuvailla tai kirjottaa blogiin, vaikkakin mineillyt olen ja muiden blogeja ahkerasti lukenut.

Minulle kasvoi joulun jälkeen suorastaan pakkomielle saada tehdä itsekin Shabby Chic-tyylinen nukkekoti. Into oli niin kova etten ollenkaan muistanut lupaustani, etten tee enää uutta nukkista ennenkuin saan entiset edes johonkin malliin...

Ja minullahan oli varastossa Greenleafin Buttercup, tilasin sen joskus kauan sitten kun halavalla sai :D. Tuo Buttercup on aika täydellinen Shabby Chic-tyyliin ja ihanan pikkuruinen, joka mullakin on mahdollista saada valmiiksi.

Innoittajiani ovat olleen ihanat blogit, kuten esim. VillaMarenki , Lissun Green Cottage ja LibertyBiberty .

Tässäpä kuvia puolivalmiista Buttercup:sta:

ensin ulkoasua, pärekatto ois tarkoitus laittaa ja jonkinlainen piha myös...

sisäkuvaa alakerrasta...

pienen pieni keittiö

olohuoneen erkkeri (nuille reunoille tarttis tehä jottain... )

Itsetekemäni kierreportaat, askelmat on tehty sellaisen koristematkamuisto-viuhkan osista, oli just sopivat askelmiksi...muutoin olen käyttänyt helmiä, coktailtikkuja ja rautalankaa... Hermot meinas mennä ja perfektionismi sai kolauksen kun nuista tuli noin suttuiset... mutta mikäs sen paremmin sopiskaan Shabby Chic-tyyliin?? :)

Yläkerran makkari

Yläkerran pikkuruineen vessa.. suihkua tai ammetta en saanut mahtumaan... tähän huvilaan kuuluu kai ulkosauna...

vessan kalustus on tehty näistä allaolevista... hanat ym. maalasin hopeatussilla ja pöntön kansisysteemit valkoisella maalilla, lyhensin myös altaan jalkaa.

Talon yläkerta oli mielestäni ihan liian pieni 1:12 nukelle, joten Ranskatar Bratz sai luvan olla huvilanomistaja... Hän tekikin tuttavuutta talon kanssa aamutakki päällä :D...

 

Niin ja materiaaliswappiinkin osallistun ja sain Anitalta tämmösen läjän kivoja jutskuja :)